Laavuretki Niihaman Majalle

Mielikahvila järjestää hienon tilaisuuden nauttia talvisesta luonnosta Tampereen ympäristössä kutsumalla sinut mukaan opastetulle patikointiretkelle kohti Niihaman Majaa. Luvassa on mukava päivä sisältäen kevyttä liikuntaa, juttutuokioita ja upeita maisemia

Aloitamme päivän kello kymmeneltä, jolloin kokoonnumme Kumppanuustalo Arttelin (Salhojankatu 42) aulassa. Siitä siirrymme tekemään eväitä alakerroksen keittiötila Läppään. Eväät repussa hyppäämme läheiseltä pysäkiltä bussin kyytiin, joka kuljettaa meidät patikointireitin alkuun. Rennosti kävellen ja luonnon maisemista nauttien saavumme Niihaman Majalle, jossa tilava grillikota mahdollistaa esimerkiksi makkaroiden tai vaahtokarkkien paiston. Tuvan sisätiloissa palveleva kahvila tarjoaa myös oivan paikan lämmitellä ja hengähtää ennen paluumatkaa

Retki on osallistujille maksuton (sis. myös bussimatkat).

Ilmoittautumiset (nimi, sähköposti, puhelinnumero ja mahdollinen erityisruokavalio)) viimeistään sunnuntaina 4.2. joko suoraan Mielikahvilaan, Facebook-viestillä tai osoitteeseen: mielikahvila(a)mielikahvila.fi

 

Suuntaa-antava aikataulu:

10.00 Kokoontuminen Kumppanuustalo Arttelin aulassa, kahvittelu & eväiden valmistus keittiötila Läpässä

11.00 Siirtyminen linja-autolla Itsenäisyydenkadulta Teiskontien Nesteelle

11.30 Patikointi

13.00 Niihaman Majalla makkaroiden ja vaahtokarkkien paistoa

14.00 Patikointi

15.30 Paluu Nesteen pysäkiltä

 

Retkelle mukaan:

Reipas mieli

Ulkoiluun soveltuva lämmin vaatetus & kengät

Vettä hylkivät housut (menomatkalla halukkaat johdatetaan pienen matalan luolan läpi)

Kamera kuvien ottamista varten

 

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.