Mielikahvila -hankkeessa kehitetään uutta toimintaa

Mielikahvila-hanke on saanut rahoituksen vuosille 2018-2020. Toimintaa kehitetään ja ideoita otetaan vastaan. Tähän tarvitsemme myös sinun panostasi! Liity vapaaehtoiseksi tai poikkea mielikahvilaan kupposelle!

Kaikki apu on tervetullutta! Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana kehittämässä ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön yhteistyöhanketta sellaiseksi, että se palvelee meitä kaikkia. Kävijälähtöisyys on toiminnassa etusijalla.

Hankkeella on kaksi keskeistä tavoitetta: kohtaamispaikka ja vapaaehtoistyön malli

Haluamme luoda mielikahvila- kohtaamispaikkamallin. Tämä tarkoittaa sitä, että vapaaehtoistyön keskus toimii samanaikaisesti myös tasaveroisuutta, mielen hyvinvointia ja osallisuutta tukevana, avoimena kohtaamispaikkana. Kohtaamispaikassa tapahtuvan toiminnan tavoitteena on vahvistaa osallisuutta, vähentää eriarvoisuutta sekä lievittää yksinäisyyttä.

Toinen tavoitteemme on luoda mielen hyvinvointia ja osallisuutta tukeva monimuotoisen vapaaehtoistyön monistettava malli. Vapaaehtoistoiminnan tavoitteena tarjota vapaaehtoistyön mahdollisuuksia mielenterveysseurassa myös niille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille, jotka eivät voi osallistua jatkuvaan ja pitkäaikaista sitoutumista vaativaan vapaaehtoistyöhön.

Hanketyöntekijät koordinoivat toiminnan kehittämistä

Hankkeeseen on palkattu kaksi työntekijää: Jussi ja Emmi, jotka kehittävät toimintaa yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Lisätietoa toiminnasta saa joko näiltä sivuilta, Facebookista tai suoraan Mielikahvilasta. Mielikahvila on avoinna tiistai- ja torstai-iltaisin klo 17 – 21 osoitteessa Sorinkatu 4 (sisäpihan puoli, 1. krs) Tampereella.