Tarvitsetko jelppiä?

Tarvitsetko pikkujelppiä arjen avuksi?

Kerro meille lisää jelpin tarpeestasi tällä lomakkeella.

Jos vapaaehtoisista löytyy sopiva tekijä, niin mielikahvila -hankkeen työntekijät ottavat sinuun yhteyttä!

Älä jää yksin

Mielikahvilan monimuotoinen vapaaehtoistyö ja ihmisten kohtaaminen perustuvat erilaisten ihmisten antamalle keskinäiselle tuelle ja ymmärrykselle. Mielikahvilassa tapaat uusia ihmisiä ja pääset mukaan porukkaan.

Mielikahvilassa on myös monenlaista vapaaehtoisten järjestämää ohjelmaa. Mielikahvila on auki klo 17-21 tiistaisin ja torstaisin osoitteessa Sorinkatu 4, 1 krs (sisäpihan puolelta).

Tarvitsetko kriisiapua?

Mielikahvilassa lisätään hyvinvointia ja ennaltaehkäistään ongelmia. Meillä ei ole resursseja eikä mahdollisuutta ammattimaiseen kriisiauttamiseen.

Mikäli kaipaat haastavassa elämäntilanteessa kahdenkeskistä keskustelutuokiota tai kriisiapua, voit mennä maksutta juttelemaan Mielikahvilan yläkerrassa sijaitsevaan Kriisikeskus Osviittaan tai varata ennakkoon ajan käynnille numerosta 0400 734 793.

Joskus avun hakeminen yksin voi pelottaa. Jos Osviittaan meneminen yksin tuntuu vaikealta, voit pyytää Mielikahvilan työntekijöitä Emmiä, Jussia tai Ninaa saattamaan sinut yläkertaan.

Mikäli olet ammattiavun tarpeessa, saat apua julkiselta sektorilta. Apua akuutteihin mielenterveyden kriisitilanteisiin ja/tai päihdeongelmiin tarjoaa Tampereen kaupungin mielenterveys- ja päihdepalvelut. Myös kriisikeskus Osviitassa voidaan arvioida avun tarvetta ja auttaa avun piiriin hakeutumisessa.


%d bloggaajaa tykkää tästä: